Akoestiek verbeteren met wanddecoratie

Hard gestucte wanden, harde vloeren, strakke plafonds... Voor je akoestiek doet het niet veel goeds. Een prettige akoestiek kan van groot belang zijn voor de kwaliteit van je leef- of werkomgeving.

Verbeter je akoestiek, maar hoeVerbeter je akoestiek met wanddecoratie! Maak gebruik van de beste akoestische panelen, die je achter je foto plaatst. Zo zie je er niets van, maar doordat het fotodoek geluidsdoorlatend is, kunnen de akoestische panelen hun werk optimaal doen. Het gevolg: een gedempte ruimte met prettige akoestiek, waar je goede gesprekken kunt voeren met je huisgenoten en gasten. Een goede akoestiek betekent veel goeds voor je gezondheid. Uit diverse onderzoeken blijkt dat een matige akoestiek slecht voor je gezondheid is. Wacht dus niet langer, en kies je favoriete foto uit de collectie van Wallstars, en bestel hem met Premium Akoestisch materiaal in een mooie lijst. Een compleet systeem om je wand prachtig aan te kleden, en tegelijk je akoestiek kwalitatief sterk te verbeteren.

✓ Verbeter je akoestiek ✓ Reductie van echo en galm ✓ Wand; de beste plek voor akoestisch materiaal ✓ Verwisselbare fotodoeken; een goede investering!

Uit de collectie of gebruik eigen foto'sJe kunt bij Wallstars kiezen uit een prachtige collectie fotokunst. Deze collectie bestaat uit meer dan 1000 beelden met alleen maar de beste foto's die je kunt krijgen. Deze foto's kun je op je akoestische paneel plaatsen, waardoor je je akoestiek verbeterd en je wand mooi aankleedt. Naast onze collectie kun je ook zelf een foto aanleveren.

De twee diktes en hun akoestische waardenWij bieden twee mogelijkheden; een 40mm paneel en een 20mm paneel. Beide panelen zijn van de meest premium kwaliteit die verkrijgbaar is, namelijk de 40kg/m3 variant. Twijfel je tussen je keuze? De 40mm panelen doen velen malen meer dan de 20mm panelen. Het effect is ruim 40% meer. Wij raden bij voldoende budget altijd het 40mm paneel aan.