Amsterdam, een erotische massage maakt je bezoek compleet

Amsterdam is een van de meest populaire steden van Nederland en zeker bezoek waardig. Mensen, toeristen bezoeken de mooie hoofdstad van over de hele wereld. Amsterdam heeft niets voor niets zoveel musea, coffeeshops en hotels. Een bezoek aan Amsterdam is niet compleet zonder een heerlijk ontspanningsmoment bij terugkomst in uw hotel. Een fantastisch erotische massage kan zorgen voor een moment aan volledige ontspanning. Dit kan natuurlijk ook als stel of met je partner een mooie ervaring zijn en eventueel zelfs een erotische massage geven aan je partner same met een masseuse.

Erotisch, sensualiteit verhogend

Een erotische massage in Amsterdam ontvangen op uw hotelkamer is vandaag de dag geen enkel probleem. Één belletje en 40 minuten later kunt u genieten van een ontspannen sessie. Het doel van erotische massage is niet alleen om tot een volledige ontspanning te komen, maar vooral de route hiernaar toe. Het is in feite een manier om je sensuele respons te vergroten en vooral om je in harmonie te brengen met je partner, om in jou het fenomeen "luisteren" naar het lichaam van de ander uit te lokken. Als u met uw partner samen een heerlijk erotische massage heeft geboekt u te concentreren op genot. Daarom adviseren wij u om de eerste paar keer dat u het meemaakt deze aanpak te volgen

Naarmate je gevoeliger wordt voor de reacties van je partner, naarmate je zijn of haar ware erotische universum ontdekt (in dit opzicht kan het kennen van de fantasieën van je partner een ander zeer bevredigend middel van seksuele "gemeenschap" zijn), zul je in staat zijn een persoonlijke erotische massagetechniek te ontwikkelen.

Opbouwen van de sensuele spanning

U kunt beginnen met een reeks strelingen van het hele lichaam met de vingertoppen, maar aarzel deze keer niet om de borsten, de schaamstreek, de vaginale lippen aan te raken, alvorens over te gaan naar de benen, de voetzolen, en kom terug in een soepele, continue en vooral zeer lichte beweging van de vingers. Je kunt ook de snelheid van deze streling variëren.

Eerst langzaam, dan sneller, dan nog langzamer... kortom, verzinnen... Het is niet nodig deze beweging in een rechte lijn uit te voeren; maak cirkels, klein of groot, spiralen, golven, teken op het lichaam van je partner. Laat je gaan!

Een spannende variatie op deze beweging is om slechts één vingertop te gebruiken.

Omlijn de verschillende delen van het lichaam op deze manier...

Vergeet niet dat als u dit persoonlijk een tijdverspilling vindt, uw partner zich zal realiseren welk enorm verschil het maakt in zijn lichaam.