Contactlenzen

Contactlenzen daar kan je voor kiezen als je een min of plus sterkte nodig hebt en je liever geen bril draagt om weer beter te gaan zien. Niet iedereen vindt een bril namelijk ook even mooi op zijn of haar gezicht staan en ook kan een bril dragen niet altijd even handig zijn. Dus het is maar goed dat er contactlenzen bestaan.

Wil je contactlenzen gaan dragen, dan moet je deze eerst laten aanmeten. Het aanmeten van contactlenzen en of dat nu zachte contactlenzen, harde contactlenzen of nachtlenzen zijn moet je door een contactlensspecialist laten doen. Er zijn namelijk veel soorten contactlenzen te koop en niet iedereen heeft evenveel succes bij een bepaalt type contactlens. Maar de contactlensspecialist zal exact bepalen wat de meest geschikte contactlenzen voor je zijn.

Na het aanmeten en het adviseren in de keuze kan je er voor kiezen om de contactlenzen bij de contactlensspecialist te bestellen. Mocht je uiteindelijk voor zachte contactlenzen kiezen dan kan je deze zowel bij de contactlensspecialist bestellen of je kan deze contactlenzen online bestellen bij een online aanbieder.

Online contactlenzen bestellen

Bestel je contactlenzen online i.p.v. bij de contactlensspecialist dan zal je merken dat de prijzen online een stuk lager liggen en vaak lopen verschillen nog wel eens op tot 40% voordeel. Ook zijn de contactlenzen die je online kan bestellen van exact dezelfde merken die je terug zal vinden bij de contactlensspecialist of optiekwinkel.

Het maakt ook niet uit of je daglenzen, weeklenzen, maandlenzen, torische lenzen, multifocale lenzen of kleurlenzen wil kopen, want het is allemaal te bestellen op het internet. Een voordelige online aanbieder van contactlenzen is de webshop van Contactlenzen.net en deze aanbieder voorziet zowel klanten in Nederland als België van contactlenzen.

Vloeistof voor contactlenzen

Heb je zachte contactlenzen dan moet je deze ook bevochtigen anders zullen ze uitdrogen en kapot gaan en dat is niet wat je wil. Het bevochtigen doe je met een lenzenvloeistof. Vul een lenshouder met voldoende lenzenvloeistof en laat je contactlenzen hier gedurende de nacht in staan. Het beste is het om voor een lenzenvloeistof te kiezen die naast het bevochtigen ook meteen een reinigende en desinfecterende werking heeft.